Not known Factual Statements About مزاج سوداوی
Not known Factual Statements About مزاج سوداوی
Blog Article
با سلام و درود مادر من ۶۸ ساله ست ودوسال هست با شروع کرونا دچار وسواس شدید فکری و شستشو شده وبا توجه به سن وبدن نحیفش داروهای شیمیایی بهش نمیسازند دارویی دارید ؟
در صورت مشاهده علائم گرمی و خارش بدن چند قاشق ماست میل کنید یا از یک قاشق مرباخوری تخم خرفه استفاده فرمایید
چای، قهوه، نسکافه، گوشت گاو و گوساله، عدس، بادمجان، لبنیات، ترشیجات و مواردی از این قبیل همه برای سودایی ها ممنوع هستند.
در صورتی که سوال شما تخصصی هست و به دنبال نظر پزشک متخصص هستید، به بخش مشاوره آنلاین پزشکی مراجعه کنید.
پاسخ به مهری ژل رویال وعصاره برموم وگرده گل وعسل باهم خوب قاطی کن روزی یک قاشق چایخوری مصرف کنید خوب میشوید
زمانی که مشکل خفیف هست با رژیم غذایی و تغییر آن مشکلات هم رفع میشوند و نیاز به دارو نیست؛ اما اگر مشکل شما حاد باشد نیاز به مصرف دارو هم دارید که این کار باید زیر نظر پزشک و متخصص طب سنتی باشید نه عطار سر کوچه!
سلام من پوست سفید موهای مشکی و تارهای زخیمی دارم قبلاخیلی سرمایی بودم وترشی و غذاهای سرد اذیتم میکرد ولی بعد از زایمانم خیلی گرمایی شدم و معده درد ندارم ولی ریزش مو زیادی گرفتم که باعث کم پشتی more info موهام شده الان نمیدونم طبعم سرده یا گرم برای درمان ریزش مو چیکار کنم با تشکر
سبزیجاتی همچون ترخون و مرزه، ریحان، کرفس، نعناع، جعفری
شبکه های اجتماعی دسترسی آسان سوالات متداول مقالات تماس با ما درباره ما راهنمای خرید قوانین و مقررات حریم خصوصی نحوه ثبت شکایات مراجعین نحوه پشتیبانی و خدمات نحوه پرداخت وجه قوانین و مقررات خدمات مشتریان ساعت پاسخگویی روند مرجوعی مدت زمان تحویل روند استرداد وجه انتقادات و پیشنهادات پرسش های متداول عضویت در خبرنامه
پاسخ به کریم صفری سلام شمارتونو بگذارید راهنماییتون میکنم
ولی امان از روزی که سودای طبیعی به غیر طبیعی تبدیل شده از تعادل خارج شود! چرا درگیر غلبه سودا می شویم؟
چنانچه بلغم در بدن تجمع پیدا کند، طب سنتی استفاده از بادکش و روغن گرم را پیشنهاد مینماید. میتوان با انجام هفت جلسه بادکش به پاکسازی خون از بلغم کمک نمود و انواع درد و رنج ناشی از تجمع بلغم را کاهش داد.
تا دیر وقت بیدار نباشید آهنگ و فیلم غمگین ممنوع کم تحرکی ممنوع بعد از حمام بدن را با روغن بنفشه چرب کنید و ماساژ دهید؛
بلغمی بودن به خودی خود برای بدن بد نیست. اما زمانی که میزان بلغم در بدن افزایش یابد و در اندامهای مختلف تجمع یابد، مشکلات متعددی از جمله اختلالات گوارشی، اضافه وزن و… ایجاد میشود. این حالت در طب سنتی به غلبه بلغم مشهور است و راههای مختلفی برای رهایی از آن وجود دارد. یکی از محبوبترین راههای درمان غلبه بلغم، استفاده از داروی ضد بلغم یا بلغم زدا است.